Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

onsdag 20 april 2011

Glad Påsk!

Vill passa på och önska alla en härlig påsk och jag hoppas vi får mycket sol! Passa på och ta det lugnt, äta gott och förhoppningsvis få lite tid över till pyssel...!


Här har Prickan gjort ett alldeles fantastiskt ägg att ha på bordet till påsk! Detta ägg finns att köpa i affären och är kartongfärgat från början - redo att dekoreras.


Som fot kan man ta och kapa av en bit av t.ex. hushållspappersrulle och dekorera i samma stil så står ägget stadigt. I affären finns fler varianter så du är välkommen in och kika!
Glad påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar