Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 24 april 2011

Egengjort album

Jag vet... Det är ett vinteralbum och att jag inte skäms som lägger ut den nu när allt precis börjar bli grönt ute :-) Dock har jag gett mig tusan att göra ett album varje månad detta år och det här är januari. Jag har valt att hålla albumet ganska så fritt från dekorationer eftersom det är många bilder.

Med hjälp av Bind It All-maskinen, en maskin som gör hål för och binder samman stålvajarna, så kan man hitta på många olika projekt t.ex. som här egna album.

För er som inte har testat en BIA-maskin får mer än gärna komma ner till butiken och testa. Förresten så kommer alla papper och dekorationer på detta album från ett scrapbookingkit som finns till försäljning i butiken.

4 kommentarer:

 1. Åh, vad fint albumet blev! Ja, det kan ju mycket väl hända att jag kommer till butiken och testar att göra ett litet album jag också när jag fått ihop tillräckligt med foton! ;D

  SvaraRadera
 2. Och inte gör det något att det är vinterbilder heller när det är så härliga bilder på en så fin kille! :)

  SvaraRadera
 3. Himla snyggt! Du är ursäktad för vintertemat ;)

  SvaraRadera
 4. Gör det Sindra! Vore roligt :) och ja, visst är han fin, min lilla kille ;)

  Tack Elisabet, det var snällt av dig :D

  Att göra såna här små album är ju verkligen roligt, man får tänka till lite extra och komma på smarta lösningar för foton och journaling - ska helt klart testa fler varianter!

  God fortsättning på er!

  SvaraRadera