Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 14 januari 2012

Tre butiker blir en

De tre Uppsalabaserade scrapbutikerna slår sig ihop!

Marie´s ScrapStudio och Smått & Gott går samman med Scrapdraken – som också är det namn vi kommer använda oss av. Tillsammans bildar vi Uppsalas största fysiska butik med tillhörande webbshop. Den 25 januari öppnar vi dörren till Smått & Gotts gamla lokal på Hjalmar Brantingsgatan 8. Vi öppnar kl. 12 med en massa öppningserbjudanden etc.

Framför butiken finns en kundparkering á 30 min.

Under våren kommer vi att ha både kurser och Make n´Takes i butiken, mer info om dessa kommer lite längre fram, så håll utkik i bloggen/shopen/forumena. Vårens planer hittar ni i vår kalender här.

Vi kommer även att åka iväg på mässor under våren, läs mer om vilka här. Den fysiska butiken kommer att vara öppen som vanligt vid dessa tillfällen, förutom den 26-27 maj då vi arrangerar mässa själv i Vaksalaskolans matsal/aula.

Detta innebär att denna blogg inte kommer att uppdateras utan vi hälsar er varmt välkomna till Scrapdrakens blogg och webbutik. Marie och jag vill passa på att tacka alla våra kunder som varit in i butiken/bloggen och förgyllt våra dagar! Vi ser verkligen fram emot ert besök i vår nya och välfyllda butik.

Kreativa hälsningar
Kattis, Maria, Marie, Monica och Sonja
Scrapdraken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar