Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 26 januari 2012

Make N´Take på lördag!

Nu på lördag 28 januari har vi make n´take i fysiska butiken!
Temat för make n´taken är "kärlek" och ni kommer få möjlighet att testa Bind-it-all maskinen som vi just nu har rea på 350:- (ord.pris 525:-). Med en Bind-it-all maskin kan man med hjälp av wires (spiraler) skapa sina egna, spiralbundna album/böcker.

Make n´taken är gratis och allt material kommer att finnas på plats. Det är två sittningar under dagen, kl 11.15 och 13.00, och man behöver inte anmäla sig utan det är "först till kvarn" som gäller. Vi kommer göra vårt yttersta för att alla som vill ska få plats.


Välkomna till butiken.


/Scrapdraken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar