Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 22 januari 2012

Snart är det dags!

Nu på onsdag så öppnar vi portarna för nya Scrapdraken. Varmt välkomna ner till butiken på Hjalmar Brantingsgatan 8 i Uppsala. Vi kommer att ha fina erbjudanden samt rea på en hel del varor! Vi har öppet dessa tider första veckan:

Onsdag 25/1 kl. 12-21
Torsdag 26/1 kl. 15-21
Fredag 27/1 kl. 15-18
Lördag 28/1 kl. 11-15

På lördag är det även Make n´Take i butiken, missa inte detta! Det är en gratis minikurs där ni får skapa på plats och sedan ta med er hem det ni har skapat.

Sedan vill vi tipsa om:
Lördagen den 4/2 kommer Åsa a.k.a Asamia hit till butiken för att hålla en färgläggningskurs. Det finns fortfarande ett par platser kvar, för mer info läs här.

/tjejerna i det nya Scrapdraken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar