Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 1 december 2011

REA, Make n' take, nya öppettider m.m.

 Hej på er allihopa!

Nu när julmånaden har inletts och julkortstillverkningen kommer i gång på allvar så vill vi passa på att ha 30 procents rabatt på våra kvarvarande julpapper, gäller både arken 30x30 cm och sk paper-pads. Rean gäller mellan den 1-3 december, så kom ned och fynda julpapper under dessa dagar.

Vi vill också påminna om att vi har vår stora julkortsverkstad i kväll. Vi startar kl 16 och håller på till kl 20. Mer information om den finns i förra blogginlägget.

På lördag har vi återigen en Make n’ take. Den här gången är temat nog ganska förväntat: JUL. Så ta en paus i allt julstök och kom och gör ett litet julprojekt. Vi kommer att ha två sittningar, en kl 11 och en kl 13. Den här aktiviteten är gratis.

Det har kommit lite påfyllnad av varor, bl.a. har vi fått in en ny skärmaskin från Fiskars och masker/stenciler från Crafters Workshop, bl a så har vi fått in snöflingorna igen. Här är några exempel på sådant som kom idag:


Vi har också justerat öppettiderna under december månad. Bl a så öppnar vi kl 15 i stället för kl 12 på onsdagar och på fredagar kommer vi att ha stängt. Mer information om våra öppettider i december hittar du i fliken Öppettider. Vi räknar med att återgå till normala öppettider igen efter alla julhelger.

Hoppas vi ses!

Monica och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar