Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 27 november 2011

Tomtens julverkstad nu på torsdag!

Nu på torsdag den 1 december kommer vi att ha rena rama julkortsverkstan nere i butiken. Kom och gör några julkort och få inspiration till många fler kort.

Tomtens julverkstad är en After Work-aktivitet så vi börjar ca kl 16 och håller på till kl 20. Självklart kan man komma senare än kl 16, men eftersom platserna är begränsade så är det först till kvarn som gäller. Vi kommer dock att göra allt för att så många som möjligt ska få plats. Vi har även möjlighet att sätta upp fler bord vid behov.

Priset för aktiviteten är 60 kr. I detta pris ingår material till att göra 3 st olika julkort, beskrivningar/mått till korten samt alkoholfri glögg och pepparkakor. Tar man med sig eget material till korten och då endast vill ha beskrivningar samt glögg och pepparkakor så kostar det 30 kr. Det kommer också att finnas smörgås och te till självkostnadspris för de som inte har med sig något eget att äta.

Kom och känn julstämningen och få en del av dina julkort gjorda i god tid innan de ska skickas.

Hoppas vi ses!

Monica och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar