Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

måndag 5 december 2011

Tomtens julverkstad nu på torsdag!

Nu på torsdag den 8 december har vi ännu en Tomtens julverkstad och denna gång ska vi dekorera ljus med hjälp av stämplar och annat skoj!


Priset för denna aktivitet är 30kr och då ingår dekorationer och fika, dock ingår inget ljus utan det får man ta med eller köpa på plats. För er som vill komma så ber vi er att ta med egna vita blockljus, vi kommer att ha ett litet antal som ni kan köpa (20:-/st) men där gäller först till kvarn.

Tomtens julverkstad är en After Work-aktivitet så vi börjar ca kl 16 och håller på till kl 20. Självklart kan man komma senare än kl 16, men eftersom platserna är begränsade så är det först till kvarn som gäller. Vi kommer dock att göra allt för att så många som möjligt ska få plats. Vi har även möjlighet att sätta upp fler bord vid behov.

I butiken kommer det att finnas smörgås och te för de som inte har med sig något eget att äta, till självkostnadspris.

Ett tips för er som planerar att komma på torsdag, har ni en värmefön hemma så vore det bra om ni tog med den - så slipper ni stå i kö...

Hoppas vi ses!
Monica och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar