Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 6 november 2011

Ändringar i kalendern


Nu har vi äntligen packat upp butiken igen och kommit hem efter en jätterolig mässhelg på Uppsala Scrap- & Stämpelmässa. Vi vill tacka alla kunder som kom, både gamla och nya, samt mässarrangörerna för ett fint upplägg på hela helgen! Ser fram emot nästa mässa :-)

Med detta inlägg vill vi också tala om att det är några mindre justeringar i kalendern för november månad:

Tyvärr måste vi ha stängt nu på fredag den 11 november. Vi hoppas att detta inte ska medföra några problem för er. Vi vill också passa på att påminna om att vi den här veckan har söndagsöppet mellan kl 11-15.

Workshopen med stenciler/masker från Crafty Workshop den 17 november flyttas till lördagen den 26 november. Detta med anledning av att Sonja Broberg från Scrapdraken kommer att finnas i butiken och visa hur hon gör både fantastiska kort och LOs med dessa masker/stenciler. Så passa på och kom ner till butiken och kika då.

Sonja demade lite masker nu i helgen på mässan och klickar du här så kommer du till Maries Scrapstudio-bloggen där det finns bilder från hennes demosar.

Hoppas vi ses något snart, ha det så bra och pyssla på!

- Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar