Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

torsdag 9 december 2010

Öppet!

Idag är butiken öppen som vanligt igen. Varmt välkomna in till butiken och kika!


De trekantiga tändsticksaskarna har gått som smör i solsken och jag ska nu beställa en omgång till :) Dessutom så finns det nya clearstamps i butiken samt den fantastiska pennan Stardust Gelpen 700! (finns även i fler färger i butiken) Den är otroligt fin att lägga som extra effekt på blommor, stämpelmotiv m.m. m.m.


Glöm inte och passa på och köpa glögg till helgens adventsfika här, har bl.a. Gyllenglögg med smak av rönnbär och enbär - jättegod både kall som varm!

Ha det så gott!

*monica*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar