Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

fredag 31 december 2010

After Eight-automat

Kom över en beskrivning på en After Eight-automat och gjorde några nu till jul - blev uppskattat :) Min variant är lite lägre, ca 12 cm, och det fick då plats med ett halvt stort paket After Eight. Riktigt roligt och göra!
Just nu är jag i stugan och tar det lugnt efter några hektiska månader, har tagit med ProMarkers-pennorna och ser fram emot en hel del pyssel :)

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År och ta hand om er, hoppas vi ses nästa år!

4 kommentarer:

 1. Hej Monika, vilken fin ask en sådan ska jag försöka göra. Jag kommer ner och pysslar på onsdag, jobbar ju kortdag då ;-) Hälsa dina pojkar och ha ett riktigt pyssligt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Så fin ask! En riktigt bra gå-bort-present! :) Sådana ska jag göra några av ;)

  Jag önskar dig och dina nära och kära ett riktigt Gott Slut och ett fantastiskt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 3. Prickan - vad roligt att du kommer på onsdag! Det ser jag fram emot :D Jag har hälsat och de hälsar tillbaka, eller tja, Viggo vet jag inte riktigt men jag hälsar åt honom ;) Hoppas du hade en trevlig nyårsafton och härliga lediga dagar! Ses på onsdag :)

  Sindra - De var dessutom lite roliga och göra och att ha ett lager är ju aldrig fel ;) Många kramar

  SvaraRadera