Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 26 september 2010

VÄLKOMMEN!

Hej och välkommen hit till bloggen för smått o gott, den enda butik i Uppsala som har scrapbooking, material för porslinsmålning samt kaffe och te i lösvikt under samma tak!

Butiken öppnar måndagen den 4:e oktober klockan 11.00 och adressen är Hjalmar Brantingsgatan 8 i Uppsala. Undrar ni över något så är det bara att ringa 018-12 05 45 eller 073-919 04 19!

Här i bloggen kommer jag att lägga ut bilder från butiken samt bilder på alster som är gjorda av mig och mitt fantastiska Design Team.

Jag hoppas det blir en rolig höst med mycket pyssel och mysiga tillfällen för en kopp kaffe eller te!

Varma hälsningar

Monica Kumlin,
smått o gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar