Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

lördag 3 mars 2012

Fotografen Monica..

När de nya papperen från Echo Park kom in till butiken så hittade jag ett (okej, det var flera... ;-) ) som jag bara kände att jag måste scrappa. Ni vet den där känslan som man känner då man bara vill rusa hem och sätta sig och pyssla - en sån känsla var det!

 

Några av kameramotiven från pappret klippte jag ut och placerade på 3D-kuddar, hade på Glossy Accent och Matt Accent och lekte sen med lite vitt kladd här och där. :-)














Förresten, vi har Make n´ take i butiken idag, missa inte det! Mer info, klicka här.


/Monica

2 kommentarer:

  1. I like the small photo strip - very interesting.

    SvaraRadera
  2. Thank you! You can´t throw anything away because one day you maybe need it... ;) I had it some time now and just knewed that the photo strip was the right thing to that patterned paper :-)

    SvaraRadera