Tror jag har varit oklar med hur det just nu ser ut med butiken och det ber jag om ursäkt för! Smått o gott finns inte längre utan vi har gått ihop tre företag till ett och samma - Scrapdraken HB - som numera finns i Smått o gott´s tidigare lokaler. Vill du veta mer och få snabb info så är det smidigare att direkt gå in på Scrapdrakens blogg eller webbshop - nya varor kommer varje vecka och vi försöker göra inspirationsalster hela tiden! Dock kommer jag att ha kvar denna blogg ett tag till för er som faktiskt går in här och kollar :-) Hoppas ni kommer in och hälsar på i den nya butiken! Ha det bra! - Monica

söndag 27 mars 2011

Cool riddare på ett bokboxkort

Ett bokboxkort till en liten kille och vad passar inte bättre som motiv då än en riddare? Papper från My Mind´s Eye "Alphabet Soup" och en Prima-blomma. det kan räcka med en blomma ibland med...

Kortet från sidan. Allting kommer från butiken.

Jag borde väl egentligen inte säga att jag gjorde ett litet fel när jag skulle göra själva boxen, den skulle vara rektangulär, men den fick bli kvadratisk... Men vad gör det, inget är ju egentligen fel i denna pysselvärld vilket är kanon! ;-)
Så, det var allt för mig idag, hoppas ni får en skön söndag fylld med pyssel!

*monica*

lördag 26 mars 2011

Nya kursdatum satta!

Nu har det äntligen kommit upp nya kursdatum i bloggen!

Dessutom så har det tillkommit en ny kurs, Istället för en blomma... Gå in på fliken Kurser ovan för att veta mer!

Ha en härlig dag!

*monica*

fredag 25 mars 2011

Stafflikort med kärlekstema

Det har varit lite tyst med bilder på kort och annat dylikt från mig men nu kommer i alla fall några bilder på ett staffli-kort med kärlekstema.

Jag har använt mig av en stämpel från Whiff of Joy, Ben & Nora - New Year Couple (som för övrigt går mycket bra även som ett brudpar...), papper från Bo Bunny "a gift of love", lite nya blommor som kommit in samt Fiskars ovala skärmall.

Paret har jag målat med ProMarkers och man får väldigt gärna komma ner och testa ProMarkers-pennorna här i butiken :-)
Det var allt för mig idag! Glöm inte att du är varmt välkommen ner i butiken och sitta och pyssla, det finns ett stort bord att sprida ut sina pysselsaker på..! Nu önskar jag er en härlig helg och vi hoppas väl på sol?!

*monica*

torsdag 24 mars 2011

Kom och testa ProMarkers!

Öppet Hus-kväll ikväll ända till kl 21!

Kom förbi och testa ProMarkers, de perfekta pennorna om man har lite tid och vill ha ett motiv färglagt snabbt!

Välkommen :)

onsdag 23 mars 2011

Butiken öppnar kl. 17.00 idag

Då jag är hemma med sjukt barn så öppnar butiken kl. 17.00 idag, precis i tid för Öppet Hus-kvällen. :-)

Hoppas vi ses ikväll!

Ha en underbar dag i solen,

*monica*

tisdag 22 mars 2011

Ännu fler nya stämplar

Nu har det kommit lite nya stämplar igen - små, söta och perfekta att använda när man gör t.ex. kort.

En härlig stämpel som gjord för ett vårkort!

Och priset är bara 20:-/st....

torsdag 17 mars 2011

Bilder från en Öppet Hus-kväll

Här kommer lite bilder från en av de Öppet Hus-kvällar vi har här nere på smått o gott. Det blir mycket prat, skratt och en hel del tips som delas ut :-)


Det varierar verkligen på projekten - det målas, färgläggs och görs kort och album.

Britta och Hjördis målar porslin.

Prickan gör en tag med fodral som ligger ute i hennes blogg just nu - jättesnyggt!!


Vissa har många års erfarenhet och vissa är nybörjare - alla är välkomna och komma ner och pyssla :-)

onsdag 16 mars 2011

Stämplar inne

Nu har det kommit in påfyllning av cardstock, de nya stämplarna från Prima jag visade igår samt tre nya sorters te. Kom gärna in och lukta på dessa tre svarta tesorter.

Sen tänkte jag påminna om att det är öppet hus som vanligt ikväll och alla är varmt välkomna! :-)

Ha det så bra!

*monica*

tisdag 15 mars 2011

Hej på er i solen!

Nu börjar ombyggnaden vara klar, lite småplock kvar. =) Dock har jag fortfarande problem med att lägga ut inlägg med bilder från kamera/mobil - någon som har något tips på vad som kan vara fel?


I alla fall så är det varor på väg och här kommer bilder på två av dem:

Det är två stämplar från Prima och väntas hem i dagarna - håll utkik här på bloggen för jag hojtar till när det kommit in lite nytt!







Ha det så bra!

*monica*

onsdag 9 mars 2011

Öppet hus ikväll 18-21....

... och för er som inte har möjlighet att komma ner ikväll är varmt välkomna imorgon samma tid =)

Jag har haft lite bloggtrassel och därför har det inte kommit ut något nytt inlägg på några dagar! Men nu tror jag att det ska vara fixat och det kommer snart upp nya bilder på lite smått o gott..

Just nu byggs det om lite i butiken, ska försöka få ut bilder på det med så småningom, tills dess så önskar jag er en superhärlig dag i solskenet - nu känns det verkligen som om våren är på stark frammarsch! =)

Många kramar!

*monica*

lördag 5 mars 2011

g45-kort

Äntligen känns det som om våren kan vara på väg, skönt med solen och att dagarna är ljusare så mycket längre! Nu vill man rensa och fräscha upp inför våren och här i butiken händer det lite grejer - vi möblerar om och kikar på lite nytt... Så håll ögonen öppna framåt :)

Ha det så skönt i solen!

Varma hälsningar
*monica*

Kort gjort av DT-Sindra :) Detta var ett kul sätt och använda papperen från Graphic45!



Blomman kommer från Prima och så även bladen, papperet och bandet.

Insidan Vilda-stämplar

torsdag 3 mars 2011

Tändsticksask med kärlekstema

Altrad tändsticksask av min DT-Sindra :). Tändsticksaksarna är otroligt smidiga om man vill göra en gå-bort-present lite snabbt, dessutom är det en rolig och en lite annorlunda present. Dessa finns i butiken.

Sindra har använt sig av de nya papperen från Bo Bunny "a gift of love", Pearl Maker, söta stämpeln med musen Harry från Whiff of Joy samt Prima-blommor- och blad.

tisdag 1 mars 2011

Livsalbum med frågebox, Del 2

Här är både albumet och frågeboxen. Boxen har måtten 15x15 och är 8cm hög och köper man boxen så ligger det även ett minialbum inuti man kan altra. Detta har jag inte använt denna gång utan ligger och väntar på sin tur att bli scrappad :)

Närbild på boxens lock. En hel del blommor från Prima och andra rosor gick åt :)

Kanterna på boxen har jag chalkat med en lila Powder Puff-dyna och sen även chalkat in Prima-papperen med samma färg. Mottagarens favoritfärg är lila så färgen var redan given innan jag började...

Ännu en närbild. För att asken inte skulle bli så platt så blev det som ett handtag ovanpå locket och under det två väggar att luta blommorna på så de låg som i en backe.

Slutligen en bild på boxen och alla dess frågor inuti. Dessa skrev jag ut på samma, lite hårdare papper som inuti albumet, skar dem i remsor och rullade sedan allihopa. Det tog sin lilla tid att göra detta men det var det helt klart värt när man äntligen fick ge bort presenten till slut... :)